Geluid en verlichting

Licht- en geluidapparatuur huren? 
Huur nu een speakers, discolampen, prikkabels, beamers en meer bij Kennemer Partyverhuur in Haarlem. Makkelijk opgehaald op ons adres in de buurt van station Haarlem of laat het tegen vergoeding brengen en weer ophalen.

Met de juiste verlichting, een paar goede speakers heb je zo een knalfeest waar je nog jaren met een goed gevoel aan terug denkt. Het zal je verbazen wat een prikkabelkan toevoegen aan je tuin. Helemaal gecombineerd met een partytent en mooie slingers geeft het dát instagramwaardige plaatje waar je mond van open zal vallen.

Is een avondje feesten in een club meer jou ding? Organiseer dan eens je eigen feest met clubby vibe en tover je ruimte dan om in een uitgaansclub met een paar goede spots en discolampen. Of ga nog een stapje verder en huur onze UV lampen voor je eigen GLOW blacklight feest. Natuurlijk afgetopt met onze laser en rookmachine, want niks schreeuwt meer clubvibe dan lichtstralen van een laser die keihard meedoen op de beat van de muziek. 

Maar vergeet de kleintjes niet, want ook kinderen zijn niet vies van een leuke disco avond. Zet een paar leuke lampen neer, vooral de lamp die patronen projecteert op de muur is altijd een hit, en heel belangrijk een speaker met microfoon en hun feestje kan beginnen. Want hoe verlegen ze ook zijn, een microfoon is moeilijk te weerstaan. Zelf laten zingen kan natuurlijk, maar met Karafun heb je voor een paar euro gewoon een middag een heuze karaokeset in huis. Geen reden meer om het niet te doen., keihard mee blèren op al je foute guilty pleasure, vermaak voor iedereen. 

Voor presentaties of filmavonden die vragen om een XL beamerscherm kan je ook bij ons terecht. Huur de beamer samen met onze JBL speaker met microfoon op statief voor een zakelijk presentatie of huur de beamer met 2 speakers voor een geweldige indrukwekkende bioscoopervaring waar ever je maar wil. Vooral gecombineerd met een van onze partytenten is het een experience die zal blijven hangen.