Full HD Beamer
Full HD Beamer

Full HD Beamer

€ 35,- excl. BTW
Extra opties
Al onze tarieven zijn exclusief BTW.
  • Beamer model Epson EB-1980WU
  • Full HD resolutie (WUXGA), 1920 x 1200 (beeldverhouding 16:10)
  • 4400 ANSI lumens, 3400 ANSI lumens in eco modus
  • 3LCD projectietechniek
  • 10,000:1 contrastverhouding
  • Met HDMI kabel aan te sluiten. Geen HDMI poort maar wel USB-C? Bestel dan een verloopkabel van USB-C naar HDMI erbij.

Deze beamer is de perfecte keuze voor uw volgende evenement of presentatie, omdat hij een heldere en levendige weergave biedt met haarscherpe details.

Met een resolutie van 1080p en een helderheid van 4.400 ANSI lumen, kun je er zeker van zijn dat je presentatie duidelijk en helder wordt weergegeven, zelfs in kamers met veel licht. De beamer heeft ook een contrastverhouding van 10.000:1, wat zorgt voor diepere en meer gedetailleerde zwarttinten en een uitstekende kleurweergave.

Onze Full HD beamer is ook gemakkelijk te gebruiken, dankzij de plug-and-play-functionaliteit en de meegeleverde afstandsbediening. Je kunt snel en gemakkelijk overschakelen tussen verschillende invoerbronnen, zoals uw laptop, tablet of smartphone.

De beamer is ook draagbaar en gemakkelijk te installeren, met verstelbare poten en zoomfunctie. Dit betekent dat je de beamer op vrijwel elke locatie kunt gebruiken en eenvoudig kunt aanpassen aan de grootte van het projectiescherm.

En als je je zorgen maakt over de kosten, hoeft u zich geen zorgen te maken. je kunt onze Full HD beamer huren voor een zeer betaalbare prijs. Dit betekent dat u zonder zorgen een uitstekende presentatie kunt geven en indruk kunt maken op uw publiek zonder je budget te overschrijden.

Kies vandaag nog voor onze Full HD beamer met 4.400 ANSI lumen en geniet van een kristalheldere en levendige presentatie. 

Voor goed geluid raden wij aan een externe speaker aan te sluiten.

Al onze tarieven zijn exclusief BTW.