Biervat Haerlems premium (50 liter)

Biervat Haerlems premium (50 liter)

€ 111,- excl. BTW
Extra opties
Al onze tarieven zijn exclusief BTW.
  • Fust Haerlems Premium
  •  5% alc.
  • Prachtige goudtint
  • Zalig gemiddeld bittertje
  • ┬▒ 200 glazen


Haerlem Premium pils: ontdek de verfrissende smaak van lokaal bier
Ontdek de verfrissende smaak van onze Haerlem Premium pils, een verassend lekker biertje voor een betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent naar een koud biertje om van te genieten op een warme zomerdag of een lekker doordrinkbiertjes voor een avondje met vrienden, Haerlem Premium pils is altijd een uitstekende keuze.

Proef het verrassend lekkere Haerlem Premium pils voor een betaalbare prijs
Onze Haerlem premium pils is een heerlijke pils gemaakt door kenners met het gebruik van premium ingredi├źnten. Met zijn prachtige goudtint kleur en het zalige gemiddelde bittertje, is het de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbaar gemakkelijk te drinken bier zonder afbreuk te doen aan de smaak.

Haerlem Premium pils: de ideale keuze voor elke gelegenheid
Onze Haerlem Premium pils is verkrijgbaar in 20 liter vat en 30 liter vat, zodat je altijd de perfecte hoeveelheid hebt voor elke gelegenheid. Of je nu een avondje thuis doorbrengt of een feestje plant, onze Haerlem Premium pils is een geweldige keuze om te delen met vrienden en familie.

Huur biertap met bier en tap zelf koud Haerlem Premium pils op je volgende feest
Dus waar wacht je nog op? Probeer onze pils vandaag nog en ontdek waarom het een van de meest gedronken bieren is. Deze betaalbare pils zal zeker je dorst lessen en je smaakpapillen verrassen met zijn vertrouwde aroma en smaak. Huur samen met onze snel koelende biertap en geniet op je volgende feest van een heerlijk zelfgetapt koud biertje.

Al onze tarieven zijn exclusief BTW.