Biervat Haerlems premium (30 liter)

Biervat Haerlems premium (30 liter)

€ 86,- excl. BTW
Extra opties
Al onze tarieven zijn exclusief BTW.
  • 30 liter Fust Haerlems Premium
  •  5% alc.
  • Prachtige goudtint
  • Zalig gemiddeld bittertje
  • ± 120 glazen


Ontdek de verfrissende smaak van Haerlem Premium Pils - Een betaalbaar bier
Proef de verfrissende smaak van onze Haerlem Premium Pils, een verrassend lekker bier dat betaalbaar is. Of je nu op zoek bent naar een verfrissend biertje op een warme zomerdag of een lekker doordrinkbiertje voor een avondje met vrienden, Haerlem Premium Pils is altijd een uitstekende keuze.

Haerlem Premium Pils - Een lokaal bier gebrouwen met premium ingrediënten
Onze Haerlem Premium Pils is een lokale pil dat wordt gebrouwen door kenners van het vak met behulp van premium ingrediënten. Met zijn prachtige goudkleurige tint en heerlijke gemiddelde bitterheid is het de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbaar en gemakkelijk te drinken bier zonder in te leveren op smaak.

Probeer Haerlem Premium Pils - Een ideale keuze voor elke gelegenheid
Haerlem Premium Pils is verkrijgbaar in zowel 20 liter fust als 50 liter fust, zodat je altijd de perfecte hoeveelheid hebt voor elke gelegenheid. Of je nu thuis bent of een feestje geeft, onze Haerlem Premium Pils is een geweldige keuze om te delen met vrienden en familie.

Haerlem Premium Pils - Een van de meest gedronken bieren vanwege de vertrouwde herkenbare smaak
Wacht niet langer en probeer onze pils vandaag nog. Ontdek waarom het een van de meest gedronken bieren is en waarom het zo geliefd is. Deze betaalbare pils zal je dorst zeker lessen en je smaakpapillen verrassen met zijn bekende aroma en smaak. Huur samen met onze snel koelende biertap en geniet op je volgende feest van een heerlijk zelfgetapt, koud biertje.

Al onze tarieven zijn exclusief BTW.