Bezorginformatie

Naast onze algemene voorwaarden zijn er overige voorwaarden van toepassing bij bezorging op locatie.

Wij berekenen bezorging op basis van verwachte reistijd, neem voor een prijsopgaaf voor bezorging contact met ons op. Houdt er rekening mee dat wij de afstand altijd 4 keer afleggen: zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer.

In de regel bezorgen wij tot de 1e trede op de begane grond, wij zullen gehuurde materialen niet trappen of liften in tillen, dit dient u zelf te verzorgen.

Gehuurde materialen moeten bij ophalen weer schoon en droog klaar staan op de plek waar deze geleverd zijn. Tevens moeten alle materialen weer op dezelfde manier verpakt zijn (in bakken, tassen of kratten, indien van toepassing) zoals die geleverd zijn.

Indien wij onnodig lang moeten wachten op het verzamelen van de gehuurde materialen, dan kunnen hier extra kosten voor in rekening gebracht worden.

Tijdstip van afleveren

Wij kunnen niet ruim vooraf een tijdstip van afleveren doorgeven, wel kan er bij het reserveren aangegeven worden wanneer de gehuurde materialen ten laatste nodig zijn of welk tijdstip de voorkeur geniet. Wij proberen hiermee rekening te houden in onze planning.

Een dag of 2 voordat wij komen leveren kunnen wij over het algemeen al een planning doorgeven, wij zullen u hierover proactief inlichten.

Retour voorwaarden

Klik hier voor onze retour voorwaarden