Retourvoorwaarden

Naast onze algemene voorwaarden zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing op bepaalde producten.

Gehuurde materialen moeten bij ophalen weer schoon en droog klaar staan op de plek waar deze zijn geleverd. Alle materialen moeten weer op dezelfde manier verpakt zijn (in bakken, tassen of kratten, indien van toepassing) zoals die geleverd zijn.

Partytenten en zijwanden moeten droog retour,
Verwijder ook viezigheid (modder, vegen, bladeren, troep). Zorg er ook voor dat er niks meer op (het frame van) de tent zit, geen tape, tie wraps, etc. Zijwanden van partytenten droog maken en weer netjes opgevouwen (en gesorteerd) in de tas / krat waarin je deze geleverd kreeg. Ook scheerlijnen en haringen sorteren en netjes opruimen.

Ons advies: is het feest voorbij en is er regen voorspeld? Haal de droge partytent dan gewoon alvast naar binnen.

Mocht de partytent een nachtje buiten hebben gestaan en vochtig zijn van de nacht, neem de partytent dan, zowel aan de binnen- als buitenkant, af met een handdoek en laat de tent dan nog even opdrogen in de ochtendzon voordat je deze inpakt.

Wanneer het blijft regenen en je de partytent buiten niet kan drogen, kan je deze droog krijgen door de tent mee naar binnen te nemen en eerst met een handdoek af te nemen. Daarna laat je de tent een nachtje semi-uitgeklapt luchtdrogen. Doe dit in een droge ruimte op kamertemperatuur, een schuur, garage of kelder is meestal te vochtig. De zijwanden kan je over een deur of over de zijkant van de tent heen hangen, deze drogen sneller dan de tent.


Glaswerk
moet omgespoeld retour (niet volledig afgewassen), rechtopstaand en gesorteerd in dezelfde kratten waarin deze geleverd zijn. Niet ondersteboven in de kratten, dan staan deze over het algemeen minder stabiel en wordt het krat onnodig vies.


Servies
(borden, schalen, etc) moeten schoongespoeld retour (niet volledig afgewassen), er mogen geen hier etensresten op aanwezig zijn bij het retourneren.


Bestek
moet net zoals servies schoongespoeld retour (niet volledig afgewassen), er mogen geen etensresten hierop aanwezig zijn bij het retourneren.

Bij het niet voldoende schoon inleveren van glaswerk, servies of bestek kunnen wij schoonmaak kosten in rekening brengen à € 2,50,- per stuk.


Pizza ovens hoeven alleen schoon geborsteld te worden met de meegeleverde borstel, deegbakken even goed afspoelen zodat deze bloem en deegvrij zijn.