Suikerspinmachine XL
Suikerspinmachine XL

Suikerspinmachine XL

€ 95,- excl. BTW
Extra opties
Al onze tarieven zijn exclusief BTW.

  • Suikerspinmachine huren
  • Alleen voor professioneel gebruik
  • Hoog volume - tot wel 200 suikerspin per uur 
  • Inclusief 100 porties suikerspin

Suikerspinmachine voor grote groepen - Binnen 20 seconden een suikerspin

Ideaal voor grote evenementen zoals braderieën, schoolfeesten en andere gelegenheden waar je in een korte tijd veel suikerspinnen moet maken. Ontdek de grenzeloze snelheid van deze proffessionele suikerspinmachine met zijn geavanceerde RVS pot. Bereid met gemak grote hoeveelheden suikerspin in recordtijd - tot wel 4 kg per uur!

Geen kunststof kap nodig! Het gaasnet rondom de schaal van deze suikerspinmachine houdt het gesponnen suiker als een reep in de pot. Rol het om een stokje en de suikerspin is klaar!

Extra bonus bij deze machine is de trillingsdemping, waardoor alle vibraties tot een minimum worden beperkt. Dit betekent een geluidsvermindering van 20% ten opzichte van andere suikerspinmachines, toch mooi meegenomen.

Bij het huren van deze suikerspinmachine leveren wij standaard 100 houten stokjes van 28cm en 100 porties roze (aardbei) suikerspinsuiker mee. Maar op verzoek kunnen wij ook blauwe (bosbes), gele (banaan), groene (appel) of oranje (sinaasappel) suikerspinsuiker meegeven.
Extra 50 porties kosten € 9,00.

Deze machine heeft een vermogen van 1500 watt, weegt 12 kg en afmetingen van 62 x 62 x 45 cm.

Al onze tarieven zijn exclusief BTW.