Speaker huren Haarlem

Een krachtige partyspeaker van JBL. 
Met 240 Watt vol JBL geluid, 2 6,5 inch woofers en lichtshow is deze Partybox 310 van JBL een feestje om te gebruiken. Dankzij de wieltjes en het handige handvat neem je de speaker overal makkelijk mee naartoe. Blijft het niet droog? Geen probleem. De speaker is namelijk spatwaterbestendig. Werkt op basis van Bleutooth, dus koppel simpel je smartphone (of tablet), stream je favoriete muziek en het feestje kan beginnen. De batterij gaat tot wel 18 uur mee, dit betekend dat je de hele nacht kan doorfeesten zonder je zorgen te hoeven maken over een stroompunt. Wil je toch langer doorgaan? Geen probleem, dan plug je de speaker gemakkelijk in het stopcontact.


Maak van iedere locatie een feestlocatie 
Met de diepe bas, het indrukwekkende JBL geluid en de dynamische lichtshow steel je binnen no time de show. Meer volume nodig? Voor een professionele podium setting kunnen 2 partyboxen gekoppeld worden. Zowel met als zonder statief beschikbaar.  

Karaoke liefhebber opgelet
Combineer de box met ons draadloze microfoon systeem, maak er een karaoke box van en vul je avond old school met luidkeels gezang. Gebruik de geluidseffecten voor applaus of gejoel en maak het feest compleet.