Slush machine - dubbel

Slush machine - dubbel

€ 120,- excl. BTW
  • Professionele dubbele slush puppy machine verhuur
  • 2 x 10 liter inhoud 
  • incl. 50 porties bekers (BIO), lepelrietjes en 1 smaak slush (aardbei of bosbessen)

Huur een slushmachine voor de lekkerste ijskoude drankjes | vanaf € 120,- per dag

Met dit apparaat maak je in een handomdraai heerlijke, ijskoude feestelijke drankjes mét of zonder alcohol. Perfect voor warme zomerdagen, verjaardagsfeestjes of gewoon om van te genieten tijdens een avondje met familie en vrienden vrienden. 

Ontdek onze Slush Puppy machine - Ideaal voor het maken van slushies én frozen cocktails

Onze ijsdrankmaker is multi inzetbaar, naast de populaire zoete felgekleurde slushpuppy, kan je er ook heerlijke ijskoffie en frozen cocktails mee maken. Denk aan Strawberry Daiquiri, Mojito, Margarita, Pinza colada en/of scroppino's. Met onze siropen is het een peuleschil.

Maak in een handomdraai heerlijke ijskoude frozen cocktails met een professionele slushpuppy machine compleet met siroop, rietjes en bekers

En deze mooie ijskoude drankjes maken was nog nooit zo eenvoudig; het is een kwestie van vullen, aanzetten, 90 minuten op temperatuur laten komen en smullen maar. De slush machine wordt standaard geleverd met 50 porties slush in de smaken aardbei of bosbessen inclusief 50 bekers en lepelrietjes. 

Liever een andere smaak of verwacht je meer dan 50 porties nodig te hebben? Geen enkel probleem, met een capaciteit van 2x10 liter (100 porties), kan het apparaat grote vraag aan. Extra porties siroop, of andere smaken kan je gemakkelijk bij bestellen voor € 16 excl. btw per 50 porties. Klik hier voor de beschikbare smaken.

Let op: met een afmeting van 84 x 40 x 60 CM  en een gewicht van 53 kg is het slush apparaat niet makkelijk te vervoeren, daarom kan deze enkel gehuurd worden icm leveren en ophalen. Dit doen wij al vanaf 25 euro.

Al onze tarieven zijn exclusief BTW.