Partytent huren Haarlem | Partyverhuur Haarlem

Op zoek naar een mooie partytent om je feestje helemaal af te maken? Of dreigt je tuinfeest in het water te vallen door slecht weer en heb je een makkelijk opzetbare partytent nodig? Bij Kennemer Partyverhuur Haarlem kan je de ideale partytent huren in Haarlem. Easy up, dus kwestie van uitvouwen en op hoogte zetten, en je staat droog. Optioneel leveren wij ook zijwanden mee, je kan hierbij zelf kiezen of je de tent volledig afsluit of slechts aan 1 of meerdere zijdes.

Partytenten

Wij werken met 2 maten easy up partytenten, 3x3 meter en 3x4,5 meter. Omdat dit harmonica tenten zijn, kan je deze ook makkelijk in een kleinere tuin kwijt. Bij normale tenten heb je bij het opbouwen meer ruimte rondom de tent nodig, bij onze tenten is dat niet het geval.

Onze partytenten zijn te combineren om zo een groter oppervlak te krijgen, en door de (op verzoek) meegeleverde regengoten maak je er één waterdicht geheel van.

Ben je van plan onze tenten op gras te zetten? Kijk dan ook eens naar onze tentvloer, hiermee houden je gasten hun voeten droog en zak je niet met stoelpoten door het gras.

Partyverhuur Haarlem

En of je nu in Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout of Heemstede woont, bij ons kan je terecht, makkelijk dichtbij op te halen maar wij bieden ook een fullservice partyverhuur, indien gewenst komen we je spullen gewoon leveren of zelfs opbouwen! Ook buiten dit gebied kunnen wij leveren én opbouwen, neem contact met ons op voor extra informatie.


Feest verhuur van A tot Z

Bij ons stopt het niet bij de verhuur van tenten, ook voor inrichting en aankleding zoals verwarming, verlichting, tafels en stoelen zit je bij ons goed.

Verwacht je een groot gezelschap? Kijk dan ook eens bij ons assortiment van servies en glazen.

We denken graag met je mee, neem contact met ons op voor persoonlijk advies qua invulling van je onvergetelijke feest, ook als je onverhoopt bepaalde zaken of spullen niet kan vinden via onze website.