Partytent huren Beverwijk

Partytent nodig? Woon of werk je in Beverwijk en omstreken en heb je binnenkort een feestje dat vraagt om een Partytent? Bij ons huur je in een paar klikken de makkelijk op te zetten easy-up partytent. Met een leuke partytent ziet het er gelijk uit als een leuk feestje. Onze easy-up tenten heb je binnen een minuut opgezet en bieden naast instant sfeer ook gelijk bescherming tegen felle zon, regen en wind. Nooit meer binnen zitten vanwege het slechte weer, elk feestje wordt beter met een mooie partytent.

Onze lichtgewicht tenten passen met hun ingeklapte formaat van 45 x 35 x 160 cm prima in een middelgrote personenauto of station. En bieden we aan in de volgende maten;

Deze tenten zijn allemaal even makkelijk op te zetten en zijn zowel zonder als met zijwanden te gebruiken. Het stalen donkergrijze frame is simpel in en uit te klappen en bestand tegen windstoten tot en met windkracht 5. 

En met deze tent mag het buiten regenen, met zijn 100% waterdichte dak, zitten jij en je bezoek lekker droog. We vragen je wel de tent goed vast te zetten met de haringen en scheerlijnen die je erbij krijgt van ons. Geen grond om de haringen in te steken? En ook geen schutting in de buurt waar je de tent aan vast kan binden? Op verzoek kunnen we kosteloos extra gewichten van 25 kg per stuk meegeven.

Maar niet alleen voor partytenten ben je bij ons aan het juiste adres, ook voor andere zaken kan je prima bij ons terecht. Denk aan licht en geluid, heaters, tafels en statafels. Maar ook voor een biertap, een pizzaoven, een popcorn- of suikerspinmachine bieden wij aan. Genoeg leuke spullen voor een knalfeest waar mensen nog lang over zullen napraten.

Kennemer Partyverhuur is sinds een kleine 2 jaar actief, we begonnen klein met een Partytent die ongebruikt in de schuur stond en zijn inmiddels enorm uitgedijd en hebben nu een assortiment waar iedereen in onze omgeving een leuk feestje mee kan maken. 

Huren bij ons is no-nonsense en laagdrempelig. Precies zoals we dat zelf vroeger ook graag zagen. We zijn flexibel in ophalen en terugbrengen, zijn ook buiten kantooruren goed bereikbaar en storten de borg nog dezelfde dag van retourneren terug op je rekening.