Partytent huren Amsterdam

Partytent nodig? Woon of werk je in of rondom Amsterdam en heb je binnenkort een straatfeest of een feestje in de tuin? Kennemer Partyverhuur biedt verschillende easy-up partytenten aan die je binnen een minuut hebt opgezet. Slechte weersvoorspellingen, schaduw nodig, of gewoon behoefte aan instant sfeer, elk feestje wordt beter met een mooie partytent.

Onze partytenten zijn makkelijk en snel binnen 1 minuut op te zetten. Ingeklapt hebben deze lichtgewicht tenten van een maximale afmeting van 45 x 35 x 160 cm, en passen ze prima in een middelgrote personenauto of station. Bij Kennemer Partyverhuur bieden wij de volgende tentmaten aan;

De tent is met of zonder zijwanden te gebruiken en makkelijk en snel op te zetten. Het stalen frame met fraaie donkergrijze poedercoating is eenvoudig in en uit te klappen en is bestand tegen windstoten tot en met windkracht 5. Het dak is 100% waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat jij, je gasten of je spullen nat worden. Voor de veiligheid moeten de tenten wel goed vastgemaakt worden, hiervoor geven wij haringen en scheerlijnen mee. Staat de tent op tegels en kan je de tent nergens aan vast maken dan hebben wij ook nog gewichten van 25 kg per stuk om ervoor te zorgen dat de tent veilig op zijn plek blijft. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

De tenten zijn de hele dag door op te halen op te halen bij ons bedrijf aan huis, maar ook laten leveren of ophalen is een mogelijkheid. Bij Kennemer Partyverhuur doen we niet aan kantoortijden, ook ‘s avonds en in de weekenden zijn we goed bereikbaar. Een goede klantervaring is belangrijk voor ons; eerder ophalen of wat later terugbrengen is in overleg dan ook nooit een probleem.

Omdat je voor een feestje vaak niet alleen een partytent nodig hebt, bieden wij ook andere artikelen aan die prima te combineren zijn met onze tenten. Denk aan licht en geluid, heaters, tafels en statafels.

Maar ook voor een biertap, een pizzaoven, een popcorn- of suikerspinmachine kan je bij ons terecht.

Kennemer Partyverhuur is pas sinds een kleine 2 jaar actief, en helpt haar klanten zoals ze zelf geholpen zou willen worden. We houden van snelle reacties, zijn flexibel wat betreft ophalen en terugbrengen en zorgen er altijd voor dat je de borg na het retourneren nog dezelfde dag terug op je rekening hebt staan. Vele mensen in Amsterdam en omstreken hebben ons als gevonden en zijn inmiddels graag geziene terugkerende klanten.