Biertap huren in Haarlem

In goed gezelschap lekker genieten van een vers getapt biertje. Dat kan nu gewoon overal, bij Kennemer Partyverhuur in Haarlem huur je met gemak een professionele biertap.

Genieten van een optimaal biertje, zonder naar een bar te gaan, het kan met onze biertap. Hiermee kun je op elke locatie van een heerlijk biertje genieten alsof deze door een professionele barman zelf is getapt. Onmisbaar als je vrienden uitnodigt voor een voetbalwedstrijd.

Een biertap is onmisbaar als je op je eigen feestje een lekker biertje wilt zetten. Voorkoelen is met onze modellen niet nodig, binnen 10 minuten zet je een professioneel biertje op tafel. En met een capaciteit van 50 liter per uur zullen je gasten zeker geen dorst krijgen.

Het perfecte biertje tappen doe je zo!

Als je eenmaal weet hoe het moet, is het niet meer lastig om het perfecte biertje te tappen. Ook thuis niet.

Stap 1: Bevochtig het glas (of de kan) met koud water, het liefst met een beetje een harde straal. Op die manier laat je het bier beter door het glas glijden.

Stap 2: Zet de tap open, laat het eerste deel van de bierstraal weglopen, houd het glas in een hoek van 45 graden onder de tap en vul het glas tot ongeveer 2 cm van de rand.

Stap 3: Voor de perfecte schuimkraag hou je de kraan nu ongeveer een kwart open, plaats je het glas recht onder de tap en vul je het glas verder langzaam met de perfecte schuimkop.

Dorst gekregen? Zin om thuis een feestje te brouwen met bier zoals je dat voorheen alleen in de bar kon krijgen? Huur dan hier onze biertap.