Barbecue huren Haarlem

Ben je van plan om een groot barbecue feest of een buurtbarbecue te organiseren? Kennemer Partyverhuur in Haarlem biedt diverse soorten barbecues aan. Huur direct online een barbecue!

Barbecues zijn er in vele soorten en maten. Bij Kennemer Partyverhuur in Haarlem kan je kiezen uit de houtskool barbecue, de gasbarbecue en de elektrische barbecue.

Maar voor welk type moet je gaan? We geven je een overzicht van de verschillende barbecues. Zo kies jij gemakkelijk voor welke barbecue je moet gaan.

1. Houtskoolbarbecue

Het authentieke barbecuegevoel krijg je bij een houtskoolbarbecue. Daarop wordt het vlees ├ęcht gebraden en dat geeft juist die heerlijke grillsmaak. Daarnaast heeft het vlees dat je op een houtskoolbarbecue gaart een heerlijke gerookte grillsmaak omdat je op echt vuur braadt. Je hoeft bij deze barbecue geen rekening te houden met een stroompunt of een gasfles.

2. Gasbarbecue

Het grootste voordeel van een gasbarbecue is dat hij snel op temperatuur is. Een draai aan de knop, even laten opwarmen tot de goede temperatuur en u kunt heel snel starten. De temperatuur is daarbij ook eenvoudig te regelen met een draaiknop. De gasbarbecue heeft veel minder last van rooktonwikkeling en is heel geschikt voor kleinere tuinen, waar je al snel dicht bij mensen in de buurt aan het bakken bent. Bijkomend voordeel is dat de gasbarbecue makkelijker schoon te maken is dan een barbecue dat werkt met kooltjes.

3. Elektrische barbecue

Bij elektrische barbecues heb je ook geen last van rook. Je steekt de stekker in het stopcontact en binnen een klein kwartier begin je met grillen. Na het barbecue├źn brand je de elektrische barbecue makkelijk schoon door hem even op de hoogste stand te draaien. Geen vieze handen van houtskool en geen gedoe met gasflessen.

Met alledrie de barbecues maak je er een smakelijke middag van. Er is geen foute keuze, enkel hoe gemakkelijk wil je het jezelf maken.