RGB Laser 400 mW
RGB Laser 400 mW

RGB Laser 400 mW

€ 30,- excl. BTW
Extra opties
Al onze tarieven zijn exclusief BTW.
  • Rood, groen en blauwe lasers 
  • 7 kleuren incl. wit
  • Klasse 3b met vermogen van 400mW (gegarandeerd 320mW)
  • Stand-alone, muziekgestuurd en DMX sturing beschikbaar
  • Rond de 50 laserpatronen
  • Afmeting: 255 x 245 x 100 mm

Verhoog de feeststemming met onze disco laser lampen - Huur nu en creëer een spectaculair lichteffect!
Als je op zoek bent naar een manier om jouw feest of evenement naar een hoger niveau te tillen, dan is het huren van een disco laser lamp een fantastische optie. Onze disco laser lampen produceren intense stralen van gekleurd laser licht die bewegen op muren, plafonds en vloeren, waardoor een spectaculair laser lichteffect ontstaat dat de sfeer in de ruimte verhoogt. 

Boost je feest met een spectaculaire disco laser lamp
Onze laserlichten zijn perfect om de dansvloer te animeren en de energie van het feest te verhogen. De bewegende lichtstralen en patronen op de muziek zorgen ervoor dat mensen in de stemming komen om te dansen en zich volledig te laten gaan op de beat.

Eenvoudige installatie en bediening: Ontdek onze voorgeprogrammeerde RGB laser discolampen met DMX
Onze RGB laserlichten zijn zeer gemakkelijk te installeren en te bedienen. Ze worden geleverd met voorgeprogrammeerde lichtshows en kunnen worden bediend via DMX. Dit betekent dat je geen uitgebreide technische kennis nodig hebt om de laser discolamp te kunnen gebruiken.

Creëer een indrukwekkend visueel effect: combineer onze RGB laser met rookmachine
Voor een nog indrukwekkender effect raden we aan de RGB laser te combineren met onze rookmachine. Een rookmachine produceert nevel, terwijl de RGBW laser verschillende kleuren lichtstralen projecteert. De rookmachine verbeterd hiermee ook gelijk de lichtstralen. De nevel van de rookmachine zorgt ervoor dat de laserstralen meer zichtbaar zijn, waardoor het lichteffect van de laser nog indrukwekkender wordt. 

Verhoog de wow-factor van je evenement met onze gecombineerde RGB laser en rookmachine - Maak je lichtshow onvergetelijk!"
Door de twee apparaten samen te gebruiken, ontstaat er een spectaculair visueel effect waarbij de laserstralen door de nevel bewegen en de kleuren van de laserstralen op een indrukwekkende manier worden versterkt. Dit creëert een sfeervolle en mysterieuze sfeer die perfect is voor het creëren van een dans- of concertomgeving.

Ga voor die onvergetelijke feestervaring met onze disco laser lampen - Huur nu en verhoog de sfeer van je evenement!
Kortom, met onze disco laser lampen zet je een spectaculaire lichtshow neer die de sfeer van je feest of evenement naar een hoger niveau tilt. Met eenvoudige installatie en bediening, en de mogelijkheid om te combineren met een rookmachine, zorgt onze RGB laser voor een indrukwekkend visueel effect dat de dansvloer animeert en de energie van het feest verhoogt.  Bij ons kun je gemakkelijk en voordelig de beste disco verlichting laser huren voor jouw evenement.


Al onze tarieven zijn exclusief BTW.