LED Uplight met accu
LED Uplight met accu
LED Uplight met accu

LED Uplight met accu

€ 25,- excl. BTW

  • Werken 5 tot 8 uur op accu
  • Beam in elke kleur mogelijk
  • DMX / muziekgestuurd
  • Makkelijk draadloos te koppelen (master-slavemodus)
  • Met disco en stroboscoop functie

Feestverlichting huren | Kennemer Partyverhuur Haarlem 

Ideaal voor het uitlichten van wanden voor sfeer, zet ze aan en je hebt een instant lounge club effect,  Uplights worden vaan ingezet voor het uitlichten van wanden. De kleurrijke beamverlichting van de uplights veranderen gelijk de hele sfeer van een ruimte.

Maar deze kleine alleskunners van lampen zijn ├ęcht van alle markten thuis.  naast beam kan je ze ook inzetten als stroboscoop, muziekgestuurde discolamp of zelfs gebruiken als blacklight UV lamp voor een geweldig blacklight Glow feest. 


Alle kleuren zijn mogelijk
Naast blauw, rood, en geel geeft de uplight ook wit, amberkleurig en UV licht.  Het licht is ook gelijk mooi geblend licht omdat elke led lampje in de uplight al deze kleuren + UV al zelf mengt.
En hier kan je elke kleur maken die je wil, gemakkelijk in te stellen met je mobiel, de afstandsbediening of gewoon via het menu op de uplight zelf. 
 

De uplights kunnen gemakkelijk op de grond neergezet worden, zowel recht als in hoek, en werken tot wel 5 tot 8 uur op accu. Dit is geheel afhankelijk van de instellingen. 

Handig voor als je even geen stopcontact in de buurt hebt of gewoon omdat je die draden langs de muur niet zo mooi vindt. 

De uplights zijn ook in een handomdraai draadloos met elkaar te koppelen voor een voor master slave aansturing. Zodat alle lampen dezelfde kleur uitstralen of dat de patronen synchroon lopen wanneer je kiest voor muziekgestuurde 


Afmeting per lamp: 14x14x20cm

Let op: de uplights zijn niet waterdicht. 

Al onze tarieven zijn exclusief BTW.